دندانپزشکی به روش بیهوشی شامل چه کودکانی است؟

1- کودکانی که سن کمتر از سه یا سه سال و نیم دارند معمولا همکاری لازم برای انجام کار دندانپزشکی را ندارند.

عدم همکاری کودک باعث کاهش کیفیت و استاندارد خدمات درمانی ارائه شده می شود. همچنین تهدید و مهار فیزیکی علاوه بر کاهش دقت و کیفیت کار می تواند نتایج ناخوشایند روحی و روانی در کودک ایجاد کند.

2- کودکانی که به واسطه داشتن بیماری‌های خاص، درمان در مطب برای آنها امکانپذیر نیست.

3- بیمارانی که ناتوانی جسمی و ذهنی و یا عقب‌افتاده ذهنی دارند که قادر به تحمل درمان‌های دندانپزشکی در محیط مطب نیستند، بهتر است که تحت بیهوشی عمومی یا روش‌های آرام‌بخشی درمان‌های دندانپزشکی برای آنها انجام شود.

4-عواملی از قبیل تجربه تلخ و دردناک از درمان‎ها‎ی قبلی، اطلاعات نادرستی که از سوی گروه‌های هم سن و سال و خانواده منتقل می‎شود و برخورد غیر منطقی با اضطراب اولیه کودکان موجب شده تا در هنگام درمان ترس زیادی در آنها وجود داشته باشد. این ترس نیز سبب عدم همکاری کودک در مراحل درمان می‎شود.

 

روش بی هوشی

در طی بیهوشی، کودک هوشیاری خود را از دست می‎دهد و تمامی وقایع حین جراحی و درمان را به خاطر نمی آورد. همچنین درد را احساس نمی کند. گویی کودک در یک خواب عمیق فرو رفته است. در این شرایط درمانگر می‎تواند درمان‌های لازم را به سادگی و با آرامش انجام دهد.

 

اگرچه ابتدا روش بیهوشی خطرناک بود و عوارض وخیمی را برای کودکان به همراه داشت اما به تدریج با پیدایش مراکز مجهز به امکانات بیهوشی عمومی و ابداع سیستم های پایشگر و مانیتورینگ در اتاق عمل، از میزان خطرات و عوارض بیهوشی برای بیمار کاسته شد. به طوری که دندانپزشک همزمان با درمان، علائم حیاتی بیمار شامل فشار خون، تنفس و وضعیت بیهوشی را بررسی کرده و شرایط بیمار را کاملا تحت کنترل می‎گیرد.

 

در حال حاضر داروهای جدیدی برای بیهوشی کودکان ساخته شده که کیفیت بهتری نسبت به داروهای قبلی دارد.

 

هدف از درمان بیمار تحت بیهوشی آرام بخش:

هدف از درمان بیمار تحت بیهوشی آرام‌بخشی این است که بتوانیم اضطراب بیمار و والدین را به حداقل برسانیم و یک انگیزه مثبت برای بیمار و والدین ایجاد کنیم که درمان‌های بعدی دندانپزشکی را در سال‌های بعد با خیال راحت انجام دهند.

مزایای استفاده از این روش این است که می توان در یک جلسه کل درمان های دندانی را به اتمام رساند، رهایی از درد و عدم نیاز به همکاری کودک از مزایای دیگر استفاده از روس بیهوشی است.

از طرفی مشخص شده است که احتمالا کار تحت بیهوشی دارای اثرات مثبت روانی روی کودک تحت درمان، تقویت مثبت دیدگاه والدین و کودک نسبت به بهداشت دهان و دندان می شود.

 

نکته مهم این است که ایمنی کودک و همین‌طور ایمنی کادر دندانپزشکی حفظ شود و نهایتا اینکه درمان را با کیفیت بالا برای بیمار انجام دهیم و قطعا بیماری که در مطب همکاری نمی‌کند پزشکان هم نمی‌توانند درمان مناسبی را برای وی انجام دهند و کیفیت درمان پزشک هم به واسطه آن پایین خواهد آمد.

دندانپزشکی به روش بیهوشی برای چه کودکانی استفاده می‌شود؟

عنوان دومین مطلب آزمایشی من

عنوان اولین مطلب آزمایشی من

بیهوشی ,درمان ,کودک ,بیمار ,دندانپزشکی ,انجام ,است که ,تحت بیهوشی ,را به ,روش بیهوشی ,برای بیمار

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

افزایش سطح دانش تمدن اسلامی مدینه فاضله انسانهای آینده My Notes درب ضد سرقت | خرید درب ضد سرقت colorful world ❥ ست پوش نی نی پنجره ای رو به مهتاب... گاه نوشت ها حایری